Ungdomsskoleelever imponerer med musicalen “Hey Jude”

Smuk gengivelse af "Let it be" efterlod store dele af publikum med tilbageholdt åndedræt og lille klump i halsen.

Sang, skuespil, musik og masser af kærlighed i lokal verdensklasse da Ung i Aarhus afsluttede deres miniturné på Tranbjergskolen.

Tekst: Martin Østersø/Foto: Tommy Frost

“All you need is love”.

Budskabet var enkelt og gik rent ind hos publikum, da ungdomsskolerne Horsens- og Oddervej i løbet af ugen gæstede Tranbjergskolen med musicalen “Hey Jude”. Efter den timelange forestilling stod elever og lærere fra begge afdelinger i kø for at rose skuespillerne, som kommer fra områdets folkeskoler.

Se billeder fra “Hey Jude” på Tranbjergskolen

“Musik, sang og skuespil var på højt niveau, og alle spillede med en naturlighed som viser, at også folkene bag musicalen har været dygtige. Det bliver bestemt heller ikke dårligere af, at jeg er klasselærer for tre af de deltagende – de gør det virkeligt godt,” siger Line Sandager.

“Fedt, fedt, fedt at være med til”

Mange timer i øvelokalet er de sidste dage kulmineret med forestillinger på elevernes forskellige skoler. Stående ovationer og ros hele vejen rundt fra publikum, sammen med nye venskaber på tværs af skolerne, har gjort stort indtryk på de deltagende.

Læs mere: Aktiviteter i ungdomsskolen Horsensvej

“Det har været fedt. Det at stå på scenen og være med til en succesoplevelse og få al den ros er fantastisk. Sammenholdet har været rigtig godt. Faktisk synes jeg, at vi var lidt dårligere her på Tranbjergskolen, fordi vi var lidt triste over, at det var sidste forestilling,” siger Rasmus Svalø fra Tranbjergskolen.

Dette indlæg blev udgivet i Skolehistorier 2013, Ungdomsskoleelever imponerer med musicalen "Hey Jude". Bogmærk permalinket.