Videoleder: Få nu lavet en skole-IT-strategi

Velkommen til første nummer af web-magasinet Skolen.dk

Hver måned vil Skolen.dk behandle et aktuelt emne fra den aarhusianske folkeskole. I premieren stiller vi skarpt på IT i Aarhus Kommune og på skolerne. I TEMA kommer vi 360 grader rundt om IT-strategier eller manglen på samme. Fakta er, at Børn og Unge ikke har haft strategi for skole-IT siden 2008 – uambitiøst lyder kritikken fra flere sider: Start rundturen i BAGGRUND.                                                                                                          I FOKUS har vi b.la. taget pulsen på Aarhus-skolernes hjemmesider – se og hør, om du er enig med eksperten. Skriv en kommentar og deltag i debatten – sammen styrker vi skolen.

Videoleder: Få nu lavet en skole-IT-strategi                                          

Dette indlæg blev udgivet i Magasin: IT i den aarhusianske folkeskole, Temaer, Videoleder: Få nu lavet en skole-IT-strategi. Bogmærk permalinket.

1 Response to Videoleder: Få nu lavet en skole-IT-strategi

  1. Ove Christensen skriver:

    Godt gået Martin,

    Jeg er fuldstændig enig i, at det er for ringe, at Aarbus Kommune ikke har en it-strategi for uddannelsesområdet. Det er dog også vigtigt at slå fast, at en it-strategi ikke handler om it og teknik, men om pædagogiske muligheder. Her er en egentlig undervisningsdifferentiering ikke den mindst vigtige. Undervisning og læring i forskellig tempi med forskellig input er noget, der kan udnyttes i langt højere grad, når man anvender forskellige undervisningsressourcer og værktøjer.
    Det handler ikke om, at de unge skal blive gode til det der med it. Det handler om, at de skal blive selstændige, kritisk tænkende individer, der kan løse de problemer og udfordringer, de kommer til at stå over for. Her skal de have en bred palette af løsningsværktøjer at trække på. Det skal skolen bidrage til, og det kræver blandt andet en it-strategi.

Der er lukket for kommentarer.