Det bedste og værste fra 5. klasser og Kvium

eee

Emma I, Emma F, Sofie, Alberte og Asta foran nogle af 5. b og d´s værker. Hele udstillingen kan ses på Kirketorvets  læringscenter.

5. b og d fra Tranbjergskolen har i håndværk og design arbejdet med menneskers bedste og værste sider. Med udgangspunkt i sig selv og Michael Kviums Aros-udstilling har alle elever lavet to værker til udstillingen ”bedste><værste”, som kan ses på Kirketorvets læringscenter. 

De fleste mennesker vil gerne vise sig fra deres bedste side. Vi skal gøre det rigtige, se godt ud og vores dårlige sider må vi helst ikke vise. Men hvad er egentlig vores bedste og værste sider, når vi skal bedømme os selv? De spørgsmål har 5.b og d på Tranbjergskolen beskæftiget sig med i det nye fag håndværk og design.

Med afsæt i tanker om sig selv, klassesamtaler og et nærstudie af Michael Kviums værker i udstillingen Fools på Aros har alle elever lavet to værker, som viser de gode og knap så gode sider af dem selv.

Se udstillingen

”Det har været et super fedt forløb, og det var især sjovt at klæde sig ud på Aros og få taget et billede, hvor vi ser fjollede ud. Det er nemmere, at sige det dårlige om sig selv end de gode ting. Vi er nok bange for, at andre vil synes, vi er egoistiske, hvis vi roser os selv. Men som Michael Kvium også fortæller i sine billeder, er der ingen som er perfekte. Ingen er normale, vi er alle lidt underlige. I forløbet har vi lært at brodere, tegne og have fokus på detaljer i et billede, men vi har også lært at tænke over os selv og vores gode og mindre gode sider,” siger Emma I, Emma F, Sofie, Alberte og Asta fra 5. b og d.

Dette indlæg blev udgivet i Det bedste og værste fra 5. klasser og Kvium, Skolehistorier 2015. Bogmærk permalinket.