1000 elever byder ny skoleleder velkommen med flagallé

Flottere velkomst kunne Hanne Gammelgaard næppe have ønsket sig

Flot velkomst da Hanne Gammelgaard havde første arbejdsdag

Elever, personalet og forældre på Tranbjergskolen modtager ny skoleleder 

Tekst og foto: Martin Østersø

Bedre start på første arbejdsdag kan Tranbjergskolens nye skoleleder, Hanne Gammelgaard næppe have ønsket sig. Klokken 8.15 på forårets første dag stod skolens elever fra begge afdelinger klar på Kirketovet med dannebrog. De dannede flagallé hele vejen fra parkeringspladsen og ind på skolen og derfra ud igen med afslutning ved indgangen til aulaen. Kendere af skolen vurderer 200 meter i alt.

Det var også en glad skoleleder, som efterfølgende talte til elever, personalegruppen og fremmødte forældre.

”Jeg har haft sommerfugle i maven og tænkt på, hvor meget 1000 elever fylder. Svaret fik jeg i dag, og jeg er så glad for at blive budt velkommen af jer alle sammen. Jeg glæder mig til at være skoleleder for Tranbjergskolen”.

Hanne Gammelgaard har de sidste 10 år været skoleleder på Malling Skole og før det på Hou Skole. Hendes resultater, omdømme og erfaring fra års skoleledelse gjorde, at Aarhus Kommune, Børn og Unge spurgte, om hun kunne være interesseret i at føre Tranbjergskolen videre. En udfordring som hun takkede ja til og betyder, at Hanne Gammelgaard i fredags sagde farvel til Malling Skole og goddag til Tranbjergskolen i dag.

En beslutning som områdechefen og manden med ansvaret, Kurt Kristensen er meget tilfreds med og glad for på Tranbjergskolens vegne.

”Ingen er bedre end Hanne til at føre Tranbjergskolen videre. Hun er den helt rigtige til at stå i spidsen for skolens nye ledelsesteam, personalegruppen og eleverne,” siger han.

Dette indlæg blev udgivet i 1000 elever byder ny skoleleder velkommen med flagallé, Skolehistorier 2016. Bogmærk permalinket.